

Det var precis vad jag hade igår. Min sambo hade blivit inbjuden till en middag utav en av deras konsultföretag, och jag fick följa med :-). Vi var på väldigt mysig liten gård. Väl där blev vi indelade i två grupper en vinprovningsgrupp och en matlagningsgrupp. Jag och min sambo såg till så att vi hamnade i matlagningsgruppen. Vi fick då laga mat med deras kockar och hjälpa till med att laga iordning våran mat som vi skulle äta under kvällen, en fyra-rätters :-) Det var verkligen helt underbart, hur kul som helst, dock lite svårt/stressigt. Jag skulle inte passa som kock.
Min älskling redo att ta sig an köket och dess utmaningar han var med i gruppen som fixade desserten.
Full fart i köket.
Våran förrätt;
Del av hummer med kålrot och rosmarinkompott, hummerbuljong och rostad brioche
Förrätt nr 2;
Halstrad marulk, fänkolsrisotto, dillsmörad fiskbuljong, inkokt kronärtskocka
Huvudrätt, (den som jag var med och lagade);
Bröst & lår av anka med mandelpotatispuré och syltad endive med chokladsky
Våran gudomligt goda efterrätt (min sambo var med i denna gruppen);
Fattiga riddare med stekt vit choklad, karamelliserat äpple och vaniljglass (egen gjord, hur god som allra helst därav att fick jag två kulor :-))
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar